Men-consumenten: hoe u geen slachtoffer wordt van Alfons

Partners probeerden onze heldin meer dan eens te gebruiken. Ze gelooft dat het de sterke is, de vrouwen die meer het risico lopen een consumentenman te ontmoeten. Om zichzelf te beschermen, biedt ze aan om hun wapens te gebruiken tegen bedriegers. Deze onverwachte look wordt becommentarieerd door de psycholoog.

Van mijn kindertijd werd ik opgevoed in de overtuiging dat alles in het leven op zichzelf zou moeten worden bereikt. Ga op de been, kunnen jezelf en je kind onderhouden en reken niet te veel op mannen. En ik werd zo – een echte Amazon.

Na haar afstuderen aan het instituut begon ze een carrière op te bouwen, zat alle dagen op het werk, leed de grofheid van bazen. Toen werd ze verliefd, ze trouwde, maar al snel bleek dat geen enkel werk mijn man waardig was – hij was altijd op zoek.

We hadden een kind en ik, zonder op het decreet te tellen, ging vrijwel onmiddellijk aan het werk om een ​​hypotheek te betalen. De man hielp niet met het kind. Maar hij meldde dat het ons geen pijn zou doen om een ​​nieuwe auto te kopen.

Toen ik met mijn moeder deelde dat het voor mij gemakkelijker zou zijn om te leven zonder een mijn man, een universum, hield ze me af. Het belangrijkste argument – het kind moet een vader hebben. Uiteindelijk realiseerde ik me – dit is niet het voorbeeld dat ik onze zoon zou willen laten zien. Gescheiden en begon weer op datums te gaan.

Tegen die tijd had ik al een goede positie in het bedrijf bekleed, een tweede appartement gekocht, auto. En ze merkte dat de mannen die ik ontmoette duidelijk leuk vond.

Een van mijn fans vroeg me een grote hoeveelheid lening, de tweede regelde een romantische reis, waarin ik moest betalen voor restaurants. En op een gegeven moment wilde ik alles veranderen.

Zodra ik op datums begon en mijn zwakte aantoonde, begonnen de mannen rond te verschijnen

Er waren twee opties – om helemaal niet met mannen te communiceren of niet meer hun succes te laten zien.

Vanaf nu, in een relatie met een man, kan ik dat bewust niet. Ik kan de deur niet voor mezelf openen. Verdien en koop voedsel en kleding. Ik maak meteen duidelijk dat ik geen verantwoordelijkheid neem. Daarna verdwijnen alle potentiële consumenten onmiddellijk.

Ik kwam bij het feit dat vertegenwoordigers van de “sterkere seks” niet hun levensvatbaarheid hoeven te tonen. Integendeel, het is beter om actieve acties van hen te verwachten. Dit helpt om alfoncies uit de omgeving te elimineren.

In je leven is het belangrijk om sterk en moedig aan te trekken, en de enige manier om het te doen is om een ​​man te stimuleren om om je te geven.

Zodra ik op datums begon te gaan en uitsluitend mijn zwakte aantoonde, begonnen https://geenerectie.com/behandeling-van-erectiestoornissen-impotentie/ de mensen om me heen te verschijnen. Verliezers verdwenen, die zich verstoppen achter het feit dat een vrouw een partner moet worden en alles gelijk moet betalen, en het is raadzaam om zijn account te dekken.

Ik blijf een onafhankelijke vrouw in mijn carrière, en in een relatie ben ik een plezier als een man voordelen biedt, en ik geef hem zijn aandacht. Dit is een natuurlijke uitwisseling die een vrouw beschermt tegen een ontmoeting met een adaptator.

“Het principe van” manipulators manipulators “geeft alleen formele en tijdelijke verlichting”

Natalia Artsybasheva, Gestalt -therapeut

Gelijke, partnerschappen ontwikkelen zich niet altijd. Het gebeurt dat men actiever is, hij heeft veel energie. Hij heeft geen medelijden om niet alleen zijn deel van het werk te doen – hij wordt over het algemeen beter en sneller. En het wordt hyperfunctioneel genoemd.

De prestaties zijn geweldig, maar daarnaast ontspant in de tweede plaats en wordt het een hypofunctioneel. Dat wil zeggen, hij doet weinig, lui, niets kan, of gaat zelfs gewoon in de alternatieve realiteit van games en alcohol.

Dit komt omdat de hyperfunctionele onvrijwillig anderen onderdrukt en motivatie voor actie berooft. Maar hij zelf heeft een aanval en het gevoel dat hij wordt gebruikt.

Onze heldin lijkt zo’n hyperfunctioneel te zijn opgevoed. Dit hielp duidelijk in zijn carrière, maar beïnvloedde ook de keuze van een onrustige partner en leidde tot een mislukte relatie. En geen toeval.

“Chaliac -partners” die de neiging hebben anderen te gebruiken, zijn op zoek naar een dergelijke fonteinbron van gratis energie en voordelen. Nu begreep de heldin het patroon en sloot conclusies. De vorm van de relatie is bevredigender geworden. Maar of de vrouw intern is veranderd?

Als dit een formele gedragsverandering is op het principe van “manipulators manipulators-muzhchi”, dan is verlichting waarschijnlijk een tijdelijk. Ik denk dat het grootste probleem is dat ze niet klaar is om haar partner te vertrouwen. En één type formeel functioneren (“Ik kan alles zelf doen”, wordt vervangen door een ander (“Ik kan alles zelf doen, maar ik mis je om mezelf te beschermen tegen gebruik”).

Het zou nuttig zijn om de oorsprong van zijn hyperfunctionaliteit te begrijpen in het werken met een specialist om de opgelegde regel “ik mezelf” te vervangen door een meer bewustzijn. Voor degene die ze kiest. Bijvoorbeeld: “Ik kan alles zelf doen, maar ik vertrouw mijn partner, ik kan zijn hulp vragen en accepteren”.

En dit betekent dat we allereerst moeten worden gereserveerd om te voelen, uw behoeften en omstandigheden, uw vermoeidheid en uw verlangens. Herwinnen zorg en zelfverzuim. Alles wat haar werd geleerd om uit te schakelen. De gevoeligheid waarmee we omgaan met een partner, als we relaties opbouwen, niet formeel, maar bewust, met een eerlijke emotionele uitwisseling en dankbaarheid.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *